Braun SES9-030 Series9 Αποτριχωτική Μηχανή Μεγαλύτερη προβολή

Braun SES9-030 Series9 Αποτριχωτική Μηχανή

SES9-030

Νέο προϊόν

Αποτριχωτική μηχανή epilator της εταιρείας Braun, κατάλληλη για χρήση στο σώμα. Σχεδιασμένη με ειδικές περιστρεφόμενες ηλεκτρικές τσιμπίδες μεγάλης ταχύτητας, αφαιρεί από τον θύλακα τις λεπτές ή χοντρές τρίχες κάθε μήκους

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


165,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Braun SES9-030 Αποτριχωτική Μηχανή

 
 
Λείο δέρμα με διάρκεια

Απόλαυσε έως και 1 μήνα λείο δέρμα ανά πάσα στιγμή, από την άνεση του σπιτιού σου. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Αποτελεσματικό & ακριβές

Η φαρδιά περιστρεφόμενη κεφαλή ακολουθεί τις καμπύλες του σώματός σου.

Λιγότερος πόνος, περισσότερη άνεση

Κάνε απαλή αποτρίχωση στο μπάνιο ή κάτω από το ντους για λιγότερο πόνο, περισσότερη άνεση. Διαθέτει καπάκι με ρολό μασάζ, σχεδιασμένο για πιο ήπια αποτρίχωση, που βοηθά στη μείωση της αίσθησης του πόνου.

Εύκολη αποτρίχωση

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μηχανή άφοβα και σε ευαίσθητες περιοχες. Αφαιρεί με ευκολία όλες τις τρίχες ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές, για τέλεια αποτελέσματα.

Απόλυτος έλεγχος

Με αυτή την ξυριστική μηχανή έχεις τον απόλυτο έλεγχο ακόμη και σε συνθήκες που βρίσκεσαι κάτω από το νερό, για παράδειγμα στο ντουζ σου.

Χαρακτηριστικά

Είδος Epilator
Περιοχή Χρήσης Σώμα
Τύπος Λειτουργίας Μπαταρίες

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Σετ Αποτρίχωσης Όχι
Περιστρεφόμενες Κεφαλές Ναι
Wet & Dry Ναι
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: