Braun SES9-241 Series9 Αποτριχωτική Μηχανή Μεγαλύτερη προβολή

Braun SES9-241 Series9 Αποτριχωτική Μηχανή

SES9-241

Νέο προϊόν

Αποτριχωτική μηχανή epilator της εταιρείας Braun, κατάλληλη για χρήση. Σχεδιασμένη με ειδικές περιστρεφόμενες ηλεκτρικές τσιμπίδες μεγάλης ταχύτητας, αφαιρεί από τον θύλακα τις λεπτές ή χοντρές τρίχες κάθε μήκους

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


220,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Braun SES9-241 Αποτριχωτική Μηχανή

20240422162736_a17cb4e4.jpeg

 
Αποτριχωτική μηχανή Braun Silk-epil SES9-241 με τεχνολογία Wet & Dry και τεχνολογία MicroGrip για να πιάνονται και οι πιο κοντές τρίχες. Με την τεχνολογία SmartTouch προσαρμόζεται αυτόματα η ταχύτητα, ενώ με την τεχνολογία SmartLight αποκαλύπτεις ακόμη και τις πιο λεπτές τρίχες. Στο κουτί περιλαμβάνονται: silk-épil 9, ξυριστική κεφαλή, εξάρτημα περιποίησης, εξάρτημα τέλειας επαφής με το δέρμα, mini trimmer με 5 εξαρτήματα, τσαντάκι μεταφοράς, βουρτσάκι.\n καθαρισμού, τροφοδοτικό ρεύματος.
 
Κάτι παραπάνω από αποτριχωτικό

Χρησιμοποίησε την ξυριστική κεφαλή και τη χτένα κοπής σε ευαίσθητες περιοχές για να έχεις μία μακράς διάρκειας λεία επιδερμίδα. Απόλαυσε έως και 1 μήνα λείο δέρμα ανά πάσα στιγμή, από την άνεση του σπιτιού σου.

Λιγότερος πόνος, περισσότερη άνεση

Κάνε απαλή αποτρίχωση στο μπάνιο ή κάτω από το ντους για λιγότερο πόνο, περισσότερη άνεση. Διαθέτει καπάκι με ρολό μασάζ, σχεδιασμένο για πιο ήπια αποτρίχωση, που βοηθά στη μείωση της αίσθησης του πόνου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Αριθμός ταχυτήτων 3
Διάρκεια Αυτονομίας (min) 50
Αριθμός Εξαρτημάτων 10
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: