Braun SE5-230 Series5 Αποτριχωτική Μηχανή Μεγαλύτερη προβολή

Braun SE5-230 Series5 Αποτριχωτική Μηχανή

SE5-230

Νέο προϊόν

Αποτριχωτική μηχανή Braun Silk-epil 5 SE5/230 με τεχνολογία Wet & Dry, τεχνολογία SensoSmart για αφαίρεση περισσότερων τριχών κάθε φορά, πλατιά κεφαλή και 7 αξεσουάρ. Σου χαρίζει έως και 1 μήνα λείο δέρμα ανά πάσα στιγμή, από την άνεση του σπιτιού σου

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


121,00 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Braun SE5-230 Αποτριχωτική Μηχανή

20240513162627_56cf9253.jpeg

 
Αποτριχωτική μηχανή Braun Silk-epil 5 SE5/230 με τεχνολογία Wet & Dry, τεχνολογία SensoSmart για αφαίρεση περισσότερων τριχών κάθε φορά, πλατιά κεφαλή και 7 αξεσουάρ. Σου χαρίζει έως και 1 μήνα λείο δέρμα ανά πάσα στιγμή, από την άνεση του σπιτιού σου. Στο κουτί περιλαμβάνονται: αποτριχωτική συσκευή Silk-épil 5, ξυριστική κεφαλή, trimmer cap, bikini trimmer, βούρτσα καθαρισμού, τροφοδοτικό ρεύματος, σακούλα.
 
 
Ακριβή αποτελέσματα

Η ξυριστική μηχανή διαθέτει 28 τσιμπιδάκια MicroGrip, τα οποία αφαιρούν και τις πιο κοντές τρίχες, τις οποίες το κερί δεν μπορεί καν να δει. Το τσιμπιδάκι MicroGrip μπορεί να αιχμαλωτίσει τρίχες τόσο κοντές όσο 0,5 mm. Παράλληλα, με τη λειτουργία του έξυπνου φωτός αποκαλύπτονται ακόμη και οι πιο λεπτές τρίχες για να μην χάσεις ούτε μία.

Κάτι παραπάνω από αποτριχωτικό

Χρησιμοποίησε την ξυριστική κεφαλή και τη χτένα κοπής σε ευαίσθητες περιοχές για να έχεις μία μακράς διάρκειας λεία επιδερμίδα. Απόλαυσε έως και 1 μήνα λείο δέρμα ανά πάσα στιγμή, από την άνεση του σπιτιού σου.

Λιγότερος πόνος, περισσότερη άνεση

Κάνε απαλή αποτρίχωση στο μπάνιο ή κάτω από το ντους για λιγότερο πόνο, περισσότερη άνεση. Διαθέτει καπάκι με ρολό μασάζ, σχεδιασμένο για πιο ήπια αποτρίχωση, που βοηθά στη μείωση της αίσθησης

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Αριθμός ταχυτήτων 2
Διάρκεια Αυτονομίας (min) 40
Σύστημα μασάζ Δεν Διαθέτει
Αριθμός Εξαρτημάτων 2
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: