Braun PL3132 Silk-expert Pro3 Αποτριχωτική Μηχανή IPL Φωτόλυση Μεγαλύτερη προβολή

Braun PL3132 Silk-expert Pro3 Αποτριχωτική Μηχανή IPL Φωτόλυση

PL 3132

Νέο προϊόν

Η συσκευή αποτρίχωσης με φωτόλυση PL3132 της Braun για όλο το σώμα και το πρόσωπο προσφέρει ανώδυνη και ασφαλή αποτρίχωση με εγγυημένα αποτελέσματα. Χαρακτηρίζεται από γρήγορη ολίσθηση, επιτρέποντάς σου να ολοκληρώσεις τη διαδικασία γρήγορα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 4 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,80 €.


439,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Αποτριχωτική Μηχανή BRAUN Silk-expert Pro 3 PL3132 IPL με Φωτόλυση

 

Γρήγορη και ήπια, ακόμη και σε ευαίσθητη επιδερμίδα

Η συσκευή αποτρίχωσης με φωτόλυση PL3132 της Braun για όλο το σώμα και το πρόσωπο προσφέρει ανώδυνη και ασφαλή αποτρίχωση με εγγυημένα αποτελέσματα. Χαρακτηρίζεται από γρήγορη ολίσθηση, επιτρέποντάς σου να ολοκληρώσεις τη διαδικασία γρήγορα, και διαθέτει 2 ευαίσθητες λειτουργίες για περιοχές που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.
Η καινοτόμος τεχνολογία SkinPro παρέχει συνεχή χαρτογράφηση του σώματός σου, προσαρμόζοντας αυτόματα την ένταση του φωτός σύμφωνα με τον τόνο του δέρματος για να σε προστατεύει από την υπερβολική έκθεση. Το ενσωματωμένο UV φίλτρο εξασφαλίζει ότι η υπεριώδης ακτινοβολία δεν περνά το δέρμα. Με διάρκεια ζωής 300.000 λάμψεις, η συσκευή θα σε εξυπηρετεί για πολλά χρόνια.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άντρες!

Τεχνολογία SkinPro

Βελτιστοποιεί αυτόματα την ισχύ της κάθε λάμψης ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας και τα μέρη του σώματος.

Ορατά Aποτελέσματα σε 3 Μήνες

Εναλλακτική λύση για την αποτρίχωση με λέιζερ. Θα δεις σε 3 μήνες (ακολουθώντας το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα μπορεί να ποικίλουν ανά άτομο) τα αποτελέσματα της ρουτίνας που ακολουθείς.

Ακριβής, Σχολαστική Περιποίηση σε Ολόκληρο το Σώμα

Η συσκευή διατίθεται με 2 κεφαλές ακριβείας για πιο μικρές, πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως το πρόσωπο και η ηβική περιοχή, για τις μασχάλες και για μεγαλύτερες περιοχές του σώματος, όπως το στήθος ή οι μηροί.

Ισχυρή και Ήπια

Ο αισθητήρας SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) διαβάζει συνεχώς τον τόνο της επιδερμίδας σου 80x το δευτερόλεπτο και προσαρμόζει αυτόματα το επίπεδο έντασης, διασφαλίζοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ γρήγορων αποτελεσμάτων και απαλότητας στην επιδερμίδα.

 

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής: BRAUN
Τύπος συσκευής: Αποτριχωτική Μηχανή
Είδος: Laser
Λειτουργία: Ενσύρματη
Μοντέλο: Silk-expert Pro 3 PL3132 IPL
Περιοχή Χρήσης: Σώματος, Προσώπου, Μπικίνι
Συχνότητα: 50-60 Hz
Τύπος Λειτουργίας: Ρέυμα
Εγγύηση: 24 μήνες
Experts Rating: Top Quality
 
Μέθοδος αποτρίχωσης: Φωτόλυση
Επίπεδα λειτουργίας: 3
Τάση εισόδου: 100-240 V
Ειδικά χαρακτηριστικά: Τεχνολογία SkinPro 2.0 (αισθητήρας SensoAdapt™) με προστασία UV, 3 επίπεδα έντασης IPL, 2 λειτουργίες: κανονικό δέρμα, ευαίσθητο δέρμα, Κλινικά ελεγμένο, Προσαρμόζει το επίπεδο έντασης αυτόματα 80x, sec, 300.000 λάμψεις, 60 λάμψεις κάθε 1 min, 7 λεπτά για περιποίηση και στις δύο γάμπες, 1 χρόνο απαλής επιδερμίδας
Πλενόμενο: Όχι
Λειτουργία υγρού ξυρίσματος: Δε διαθέτει
Η συσκευασία περιλαμβάνει: Αποτριχωτική μηχανή Silk-expert Pro 3 με 1 κεφαλή, 1 κεφαλή ακριβείας, Ξυραφάκι Venus Swirl Extra Smooth, Θήκη αποθήκευσης-ταξιδιού, Καλώδιο
Αριθμός εξαρτημάτων: 2
  • Κριτικες
  • 22 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: