Braun SES9-011-3D Serie9 Αποτριχωτική Μηχανή Μεγαλύτερη προβολή

Braun SES9-011-3D Serie9 Αποτριχωτική Μηχανή

SES9-011-3D

Νέο προϊόν

Αποτριχωτική μηχανή epilator της εταιρείας Braun, κατάλληλη για χρήση. Σχεδιασμένη με ειδικές περιστρεφόμενες ηλεκτρικές τσιμπίδες μεγάλης ταχύτητας, αφαιρεί από τον θύλακα τις λεπτές ή χοντρές τρίχες κάθε μήκους

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


197,99 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Braun Αποτριχωτική Μηχανή SES9-011/3D

Περιγραφή

Αποτριχωτική μηχανή της Braun με τεχνολογία Smart Touch για ελεγχόμενη πίεση της επιδερμίδας και 40 τσιμπίδες MicroGrip που αιχμαλωτίζουν και τις πιο κοντές τρίχες.

Χαρακτηριστικά

Τύπος μηχανής:Αποτριχωτικές
Τύπος λειτουργίας:Επαναφ/μενη
Αυτονομία:50 min
Αδιάβροχη:Πλήρως
 
Με μια ματιά
Απόκτησε το απαλό δέρμα που πάντα ονειρευόσουν, με την αποτριχωτική μηχανή SES9-011/3D της Braun! 
Χάρη στις 40 τσιμπίδες που διαθέτει, «εξαφανίζει» στο πέρασμά της ακόμα και την πιο κοντή τρίχα, ενώ με το Smart Light είσαι σίγουρη πως τίποτα δε θα της ξεφύγει. Η τεχνολογία Smart Touch προσαρμόζει αυτόματα την πίεση, για να απολαμβάνεις μόνο τα καλά της αποτρίχωσης, ενώ είναι αδιάβροχη για να τη χρησιμοποιείς ακόμα και μέσα στο ντους!
Χρήση Υγρή & στεγνή
Είναι πλήρως αδιάβροχη, για να τη χρησιμοποιείς άφοβα ακόμα και μέσα στο ντους!
Αυτονομία Έως 50min
Με αυτονομία 50min εξασφαλίζει τον χρόνο που χρειάζεσαι για να αποτριχώσεις όλο το σώμα, χωρίς διακοπή για επαναφόρτιση.
 
Σε καθοδηγεί!
Αυτή η αποτριχωτική μηχανή σού δείχνει τον… δρόμο για απαλό δέρμα! Χάρη στην τεχνολογία Smart Touch, ένας έξυπνος αισθητήρας υποδεικνύει τον κατάλληλο βαθμό πίεσης και προσαρμόζει αναλόγως την ταχύτητα, προκειμένου να αφαιρείς περισσότερες τρίχες σε κάθε πέρασμα. Επιπλέον, οι μικροδονήσεις διεγείρουν το δέρμα, προσφέροντας ένα ελαφρύ μασάζ!
 
Δεν ξεφεύγει ούτε τρίχα!
Η τεχνολογία MicroGrip διαθέτει 40 τσιμπίδες που αιχμαλωτίζουν και τις πιο κοντές τρίχες – ακόμα κι αυτές που δεν «πιάνει» το κερί. Στη συνέχεια, τις αφαιρούν από τη ρίζα για απαλότητα που διαρκεί! Έτσι η ενοχλητική τριχοφυΐα πριν κάνει… αισθητή την παρουσία της στο δέρμα σου, έχει ήδη εξαφανιστεί!
 
Ουδέν κρυπτόν!
Το SmartLight βγάζει στο… φως ακόμα και τις πιο λεπτές τρίχες! Εξασφάλισε καλύτερο έλεγχο, δίνοντας έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια!
 
 
Διευρύνει το πεδίο… δράσης!
Διαθέτει πλατιά κινούμενη κεφαλή που αφαιρεί πολύ περισσότερες τρίχες σε ένα πέρασμα. Σου εξασφαλίζει, έτσι, άμεσα αποτελέσματα και αποτρίχωση στη στιγμή! 
 
 
Αγκαλιάζει τις καμπύλες
Η εύκαμπτη κεφαλή που διαθέτει, ακολουθεί και αγκαλιάζει πλήρως κάθε καμπύλη του σώματος. Γεγονός που την καθιστά πιο αποτελεσματική και της δίνει πρόσβαση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές.
 

Χαρακτηριστικά

Τύπος Επαναφ/μενη
Τύπος μηχανής Αποτριχωτικές
Χρώμα Λευκό/Χρυσό
Ταχύτητες 2
Αδιάβροχη Πλήρως
Αυτονομία 50 min
Εξαρτήματα Βουρτσάκι καθαρισμού / Εξάρτημα τέλειας επαφής / Τροφοδοτικό ρεύματος / Τσαντάκι
  • Κριτικες
  • 22 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: