Braun SE7-060 Series7 Αποτριχωτική Μηχανή Μεγαλύτερη προβολή

Braun SE7-060 Series7 Αποτριχωτική Μηχανή

SE7-060

Νέο προϊόν

Σχεδιασμένη με ειδικές περιστρεφόμενες ηλεκτρικές τσιμπίδες μεγάλης ταχύτητας, αφαιρεί από τον θύλακα τις λεπτές ή χοντρές τρίχες κάθε μήκους, προσφέροντας μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και απαλότητα στην επιδερμίδα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


137,50 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Braun Αποτριχωτική Μηχανή SE7-060

20240329151005_75eb9325.jpeg

 

Περιγραφή

Αυτή η Braun μηχανή είναι 4σε1, αφού κάνει απολέπιση, αποτρίχωση, ξύρισμα και τριμάρισμα. Κατάλληλη για όλο το σώμα, ακόμα και για τις ευαίσθητες περιοχές σού εξασφαλίζει αποτέλεσμα με διάρκεια.

Χαρακτηριστικά

Τύπος μηχανής:Αποτριχωτικές
Τύπος λειτουργίας:Επαναφ/μενη
Αυτονομία:40 min
Αδιάβροχη:Πλήρως
 
Με μια ματιά

Απόκτησε λείο δέρμα και απαλή επιδερμίδα χωρίς τριχοφυΐα εύκολα και εγγυημένα, με την αποτριχωτική μηχανή SE7-060 της Braun. Είναι 4 σε 1, αφού χρησιμοποιείται για απολέπιση, αποτρίχωση, ξύρισμα και τριμάρισμα.

Έχει 40min αυτονομίας, για να αφιερώνεις όσο χρόνο χρειάζεται χωρίς άγχος και, smart light φωτισμό που σε βοηθά να εντοπίζεις ακόμα και την πιο λεπτή τρίχα.

Στα plus της βάλε τις 40 τσιμπίδες MicroGrip μία προς μία! Καθώς, όσο λειτουργούν μαζί, αιχμαλωτίζουν και τις πιο κοντές τρίχες, αφαιρώντας τες από τη ρίζα. Έτσι, έχεις αποτρίχωση που διαρκεί για εβδομάδες σε όλο το σώμα, ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές!

Αυτονομία 40min
Μία πλήρης φόρτιση εξασφαλίζει αυτονομία μπαταρίας 40min, για να περιποιείσαι το look σου χωρίς να σε «τρέχει» ο χρόνος.
Trimmer Διαθέτει
Η μηχανή έρχεται μαζί με trimmer, κατάλληλο για τις ευαίσθητες περιοχές ή τα πιο δυσπρόσιτα σημεία του σώματος.
Είναι 4σε1!
Γίνεται με μία μόνο συσκευή να έχεις 4 διαφορετικές λειτουργίες; Κι όμως, γίνεται! Η καινούργια σου Braun μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απολέπιση, αποτρίχωση, ξύρισμα, αλλά και τριμάρισμα. Είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα, ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές, αφού σέβεται την επιδερμίδα και δεν προκαλεί τραυματισμούς ή ενοχλητικές κοκκινίλες.
 
Περνά τις τρίχες από 40 κύματα!
Οι 40 τσιμπίδες MicroGrip αιχμαλωτίζουν και τις πιο κοντές τρίχες έως και 0.5 mm, αφαιρώντας τες από τη ρίζα για εξαιρετική απαλότητα! Το όφελος για εσένα, είναι η διάρκεια του αποτελέσματος και η ιδιαίτερα μεταξένια υφή. Τέρμα, η αναμονή ολόκληρων εβδομάδων, για να βγεις στην παραλία, αφού άμεσα θα έχεις τέλεια αποτρίχωση για εβδομάδες!
 
Πλήρες κιτ περιποίησης!
Μαζί με τη μηχανή σου θα βρεις και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, όπως: Ξυριστική κεφαλή, εξάρτημα περιποίησης, βούρτσα απολέπισης, προστατευτικό καπάκι, εξάρτημα τέλειας επαφής με το δέρμα, τσαντάκι μεταφοράς, βουρτσάκι καθαρισμού και τροφοδοτικό ρεύματος.
 
Ξετρυπώνει τα πάντα!
Ασχολείται ακόμα και με την παραμικρή λεπτομέρεια! Χάρη στο φωτισμό Smart Light η μηχανή ανακαλύπτει ακόμα και τις πιο λεπτές τρίχες στο σώμα σου, ώστε να ολοκληρώνεις τη διαδικασία γρήγορα, χωρίς να αφήνεις πίσω σου εκκρεμότητες!
 
Κινείται και… σαρώνει!
Η κινούμενη κεφαλή της Braun εξασφαλίζει ότι με ένα πέρασμα, καλύπτεται μεγαλύτερη περιοχή. Έτσι, έχεις πιο άμεσα αποτελέσματα αποτρίχωσης, χωρίς να χρειάζεται να περνάς και να… ξαναπερνάς για να πετύχεις το τέλειο!
 

Χαρακτηριστικά

Τύπος Επαναφ/μενη
Τύπος μηχανήςΑποτριχωτικές
ΧρώμαΛευκό/Ροζ
Ψηφιακή οθόνηΔεν διαθέτει
ΑδιάβροχηΠλήρως
Αυτονομία40 min
Χρόνος φόρτισης (hours)24 h
Αριθμός κεφαλών4
ΕξαρτήματαΒουρτσάκι καθαρισμού / Εξάρτημα τέλειας επαφής / Ξυριστική κεφαλή σώματος / Τροφοδοτικό ρεύματος
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: