Braun SE5-000 Series5 Αποτριχωτική Μηχανή Μεγαλύτερη προβολή

Braun SE5-000 Series5 Αποτριχωτική Μηχανή

SE5-000

Νέο προϊόν

Με την αποτριχωτική μηχανή SE5-000 από την Braun θα αποκτήσεις την λεία επιδερμίδα, που πάντα επιθυμούσες.\nΕίναι ιδανική για να αφαιρεί απαλά ακόμα και τις πολύ κοντές τρίχες από το δέρμα. Επίσης, είναι πολύ βολική, τη χρησιμοποιεις ακόμα και μέσα στο ντους

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


71,50 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Braun SE5-000 Αποτριχωτική Μηχανή

20240513162838_a42baebf.jpeg

 
Με την αποτριχωτική μηχανή SE5-000 από την Braun θα αποκτήσεις την λεία επιδερμίδα, που πάντα επιθυμούσες.\nΕίναι ιδανική για να αφαιρεί απαλά ακόμα και τις πολύ κοντές τρίχες από το δέρμα. Επίσης, είναι πολύ βολική, αφού μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ακόμα και μέσα στο ντους, για να κερδίζεις χρόνο όταν βιάζεσαι
 
Λείο δέρμα με διάρκεια

Απόλαυσε έως και 1 μήνα λείο δέρμα ανά πάσα στιγμή, από την άνεση του σπιτιού σου. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Ακριβή αποτελέσματα

Η ξυριστική μηχανή διαθέτει 28 τσιμπιδάκια MicroGrip, τα οποία αφαιρούν και τις πιο κοντές τρίχες, τις οποίες το κερί δεν μπορεί καν να δει. Το τσιμπιδάκι MicroGrip μπορεί να αιχμαλωτίσει τρίχες τόσο κοντές όσο 0,5 mm. Παράλληλα, με τη λειτουργία του έξυπνου φωτός αποκαλύπτονται ακόμη και οι πιο λεπτές τρίχες για να μην χάσεις ούτε μία.

Λιγότερος πόνος, περισσότερη άνεση

Κάνε απαλή αποτρίχωση στο μπάνιο ή κάτω από το ντους για λιγότερο πόνο, περισσότερη άνεση. Διαθέτει καπάκι με ρολό μασάζ, σχεδιασμένο για πιο ήπια αποτρίχωση, που βοηθά στη μείωση της αίσθησης του πόνου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Αριθμός ταχυτήτων 2
Διάρκεια Αυτονομίας (min) 40
Σύστημα μασάζ Δεν Διαθέτει
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: