Braun SE1-000 Series1 Αποτριχωτική Μηχανή Μεγαλύτερη προβολή

Braun SE1-000 Series1 Αποτριχωτική Μηχανή

SE1-000

Νέο προϊόν

Αποτριχωτική μηχανή epilator της εταιρείας Braun, κατάλληλη για χρήση. Σχεδιασμένη με ειδικές περιστρεφόμενες ηλεκτρικές τσιμπίδες μεγάλης ταχύτητας, αφαιρεί από τον θύλακα τις λεπτές ή χοντρές τρίχες κάθε μήκους

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


31,90 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Braun Αποτριχωτική Μηχανή SE1-000

20240329151025_2d0eb393.jpeg

Περιγραφή

Αποτριχωτική Μηχανή SE1-000 με 20 τσιμπίδες και άκρες Softlift Tips, για να αφαιρείς και τις πιο κοντές τρίχες, εξασφαλίζοντας απαλό δέρμα και αποτελέσματα που διαρκούν!

Χαρακτηριστικά

Τύπος μηχανής:Αποτριχωτικές
Τύπος λειτουργίας:Ρεύματος
Αδιάβροχη:Όχι
Ταχύτητες:1
 
Με μια ματιά
Με την Αποτριχωτική Μηχανή SE1-000 της Braun έχεις ιδανικά αποτελέσματα, ό,τι τύπο επιδερμίδας κι αν διαθέτεις.

Έρχεται με κεφαλή αποτρίχωσης με 20 τσιμπίδες, ιδανική να αφαιρεί απαλά, ακόμα και τις πολύ κοντές ή λεπτές τρίχες από το δέρμα. Ενώ, με τη βοήθεια του Softlift Tips, δεν αφήνει καμιά τρίχα… στην ησυχία της, για άψογο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.
 
Τις «παγιδεύει»!
Οι 20 τσιμπίδες, που διαθέτει η κεφαλή, αιχμαλωτίζουν και αφαιρούν ακόμα περισσότερες τρίχες από τη ρίζα, με μία μόνο κίνηση. Έτσι, η ενοχλητική τριχοφυΐα, πριν κάνει… αισθητή την εμφάνισή της στο δέρμα σου, έχει ήδη αφαιρεθεί και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα!
 
Έχει σχέδιο!
Η νέα σου αποτριχωτική μηχανή δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Οι ειδικά σχεδιασμένες άκρες Softlift Tips ανασηκώνουν τις τρίχες, που συναντάνε σε κάθε πέρασμα και οδηγούν τις τσιμπίδες με ακρίβεια, για ευκολότερη αφαίρεση.
 
Έχει τον τρόπο της!
Αυτή η αποτριχωτική μηχανή σου δείχνει το… δρόμο για απαλό δέρμα! Επίλεξε την προκαθορισμένη ταχύτητα κι εκείνη θα σε καθοδηγεί έξυπνα και θα χρησιμοποιεί τον κατάλληλο βαθμό πίεσης, προκειμένου να αφαιρείς περισσότερες τρίχες σε κάθε πέρασμα.
 
Αδιάκοπη χρήση
Δε χρειάζεται να βιάζεσαι, μήπως και σε αφήσει στα… μισά! Η αποτριχωτική σου μηχανή συνδέεται στην πρίζα, ώστε να τη χρησιμοποιείς απροβλημάτιστα. Έτσι, μπορείς να παίρνεις όσο χρόνο θες με τον εαυτό σου, χωρίς να σε αγχώνουν οι δυνάμεις της συσκευής. 

Χαρακτηριστικά

ΤύποςΡεύματος
Τύπος μηχανήςΑποτριχωτικές
ΧρώμαΛευκό
Ταχύτητες1
Ψηφιακή οθόνηΔεν διαθέτει
ΑδιάβροχηΌχι
ΕπιπλέονΤεχνολογία 20 τσιμπίδων
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: