Braun SE3-440 Series3 Αποτριχωτική Μηχανή Μεγαλύτερη προβολή

Braun SE3-440 Series3 Αποτριχωτική Μηχανή

SE 3-440

Νέο προϊόν

Η Braun Silk Epil 3 440 είναι μια αποτριχωτική μηχανή για όλο το σώμα που προσφέρει λείο αποτέλεσμα που κρατάει για εβδομάδες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση 4 έως 7 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


69,30 € με ΦΠΑ

Άλλες πληροφορίες

Αποτριχωτική Μηχανή BRAUN SE 3-440 για Σώμα Ροζ

20220531140945_c2e82bca.jpeg

Αποτριχωτική Μηχανή Σώματος BRAUN SE 3-440

Η αποτριχωτική μηχανή της Braun διαθέτει μοναδικές λειτουργίες για να σου προσφέρει το απαλό αποτέλεσμα που επιθυμείς στο σώμα σου. Διαθέτει 20 τσιμπίδες για καλύτερο αποτέλεσμα και κυλίνδρουν μασάζ για μία πιο ευχάριστη εμπειρία αποτρίχωσης. Επιπλέον, η τεχνολογία Smartlight επιτυγχάνει να αποτυγχάνει να βρίσκει και τις πιο μικρές και κοντές τρίχες.

Εκτός από τις λειτουργίες που εξασφαλίζουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς με την εγγύηση της Braun, η αποτριχωτική μηχανή έχει μοναδικό σχεδιασμό σε ροζ χρώμα με λευκές λεπτομέρειες.

SoftLift Tips

Η αποτριχωτική μηχανή της Braun διαθέτει την τεχνολογία SoftLift Tips, η οποία ανασηκώνει τις επίπεδες τρίχες και τις οι τσιμπίδες τις αποτριχώνουν ευκολότερα. Επιτυγχάνεται καλύτερο αποτέλεσμα και στις πιο απαιτητικές τρίχες.

Smartlight

Η Braun έχει προσθέσει την τεχνολογία Smartlight για να βρίσκει η μηχανή και τις πιο μικρές και κοντές τρίχες. Σου εγγυάται η Braun πως θα έχουν αφαιρεθεί όλες οι τρίχες στο τέλος της αποτρίχωσης.

Δύο ταχύτητες

Η αποτριχωτική μηχανή σου δίνει την επιλογή ανάμεσα σε 2 ταχύτητες για την αποτρίχωση. Ανάλογα με την περιοχή αποτρίχωσης και τις απαιτήσεις της επιλογής, έχεις να επιλέξεις πόσο πιο έντονη ή πιο απαλή θέλεις να είναι η ταχύτητα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος συσκευής: Αποτριχωτική Μηχανή
Είδος: Ημιμόνιμο
Εγγύηση: 24 μήνες
Εύρος εφαρμογής: Πόδια, Σώμα
Κατασκευαστής: BRAUN
Μοντέλο: SE 3-440
Περιοχή Χρήσης: Σώματος
Βάρος: 0.43 kg
Τύπος Λειτουργίας: Ρεύμα
Μέθοδος αποτρίχωσης: Με αποτριχωτική μηχανή
Επίπεδα λειτουργίας: 2
Ειδικά χαρακτηριστικά: Σύστημα 20 τσιμπίδων για πιο αποτελεσματική αποτρίχωση, Οι SoftLift Tips® ανασηκώνουν τις επίπεδες τρίχες, Κύλινδροι μασάζ, Smartlight φωτισμός για μεγαλύτερη ευκρίνεια, Δυνατότητα επιλογής ταχύτητας
Πρόσθετη κεφαλή αποτρίχωσης για ευαίσθητες περιοχές: Διαθέτει
Πλενόμενο: Όχι
Κύλινδροι μασάζ: Διαθέτει
Αριθμός Περιστρεφόμενων Κεφαλών: 1
Αριθμός εξαρτημάτων: 2
Αριθμός δίσκων αποτρίχωσης: 20
  • Κριτικες
  • 30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: